sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Möte med Sunduka



Vi var med Karolina på företags besök till Sunduka på torsdagen den 11.4. Det var som helhet en gaska tung dag för vi hade också två olika företags besök under denna dag så tiden var lite begränsad men vi gjorde det så bra som möjligt.

Vi hade alltså 30 minuter tid på oss att diskutera om Cardu tjänsten med Mikko Myllykoski, vi märkte omedelbart att vi inte har tillräckligt med tid. Vi diskuterade med Mikko om framtiden hur Cardu kommer att se ut och vad företagen får av att använda deras tjänst. Som alltid vid sådana tillfällen får man en sådan bild att detta är det bästa som finns och ingen annan kan på något sätt vara bättre, detta är dock det ända som vi har fått att fungera på.

Vi fick svar på våra frågor, fast vi inte på något sätt han gå igenom alla våra frågor, men de viktigaste fick vi reda på. Efter denna tunga dag i Helsingfors var man alldeles slut och detta var orsaken varför det kommer nu först till bloggen om att var vi varit. Är inte riktigt säker vad som är offentlig information så vill inte gå djupare in till vad vi diskuterade med Mikko, så mycket kan jag säga att för min del blev denna kurs mycket mer intressantare och motivationen steg, bara en natt kvar så börjar vi jobba på alvar.

Bilder kommer upp bara jag får dem av Karolina.
- Matias

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti