tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kunstenniemi 15.4.2013

Vi anlände till Kunstenniemi igår måndagen den 15.4 vid kl. 12.00, vi började med att äta lunch. Vår grupp fick övernatta och jobba i kunstenpää stugan. Efter lunchen hade vi en lite breef om vilken uppdragsgivare alla i grupperna har. Efter breefen började alla jobba. Alla grupper skulle komma på minst 3-4 idéer och inga beslut om de olika idéerna får göras före tisdag kväll. Idéerna skulle vara crazyn, sade coutcherna. Coutcherna gick runt i alla grupper och gav feedback.

Här är några idén vi har kommit på;
- Medlemskort till fans ”Supporter kort”
- Medlemskort för spelarna
- Säsongkort
- förslag på nya samarbetspartners

Appen skulle innehålla b.la. rabatter, kalender, elektroniska biljetter, statistik över närvaro, information om evenemang och intern information för spelaren mm.
 
Vi funderade också på att appen skulle innehålla liknande som nimenhuuto (=var spelarna märker ut ifall de är närvarande/frånvarande från träningar och spel). Vi skickade till Sunduka och frågade ifall det finns en sådan möjlighet men han från Sunduka svarade att de inte har funderat över sådan sak, men tycker att det är bättre ifall det skulle finnas istället en link till nätet till nimenhuuto, eftersom den redan är bekant sen förut.
 
På tisdag morgon hade vi en breef, efter morgonmålet. Grupperna skulle fundera under 20 minuters tid på Needs, Approach, Benefits, Competition och efter det presenterades vad vi åstadkommit. Efter detta var det lunch och jobbandet fortsatte.
 
Årets första huggorm påträffade vi på, USHH!!
Bild på en del material
 
Vi var innovatiiva och lagade några maskottar åt oss.

-Lissu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti