sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Möte med Patrik Fellman @Kåren

Lisa, Marianna och Johanna var på möte med Patrik Fellmann från ÅIFK, på fredag kl. 13.00 på kåren. Han var en mycket trevlig man J  Vi ställde våra frågor för Patrik som vi hade planerat på förhand. Intervjun bandades också in. Meningen med applikationen är att medlemskorten skulle ersättas med cardu applikationen. Det finns två olika kort ÅIFK har, säsong kort och medlemskort för idrottarna.

På frågan: Handlar kortet om säsongkort/medlems kort el? Till vilken gren menat till? Fotboll, handboll? Svarade Patrik; ”Den är menat egentligen för alla. Det finns olika behov, beroende på de som använder säsong kort både då i handboll och fotboll, men tanke är också att få ett medlemskort också. Så ett kort som säljs som säsong kort för tittare och sedan ett medlemskort för de som spelar i ÅIFK.”

Som målsättning har vi i vår grupp då att fundera ganska öppet om olika alternativ hur man kunde använda det, öppet ge  möjligheter för visionerade. Hurdana idéer kunde man hitta på för att ge mervärde åt t.ex. sponsorer och samarbetspartners. Sådana saker som ger mervärde åt dem ger mervärde åt föreningen också. Handboll och fotboll har olika sponsorer, avtalet är alltid 1 år åt gången. Vissa sponsorerar regelbundet, t.ex. rättig och stadium. De finns samarbetspartners men man borde tänka på också vilka som kunde vara nya, eventuellt webbutiker, eller något annat som man gör via webben.

Sammanfattning över vad vår uppgift är:

- ”Funderar med öppna ögon ”allt” runt mobil kortet som bara går att fundera på”, eftersom de i ÅIFK inte heller vet så mycket än.”

- ”Fundera så mycket som möjligt, finns inga rätta eller fela svar.

Imorgon åker vi till Kunstenniemi och arbetar! J

Trevlig Söndag! J <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti